Edge – en bil som sticker ut

Snart är nya Edge här, Fords hittills mest sofistikerade SUV. Utöver generösa utrymmen, distinkt och självsäker utstrålning och kvalitativa materialval är nya Edge utrustad med en rad teknologier för säkerhet och komfort.

Den avancerade kameran och sensorbaserade förarassistansen gör din resa tryggare och skönare. Edge är först ut i Europa med efterkollisionsbroms, som tillsammans med aktiv styrassistans, adaptiv farthållare med stop-and-go och filcentrering hjälper dig att undvika och mildra kollisioner.

Under huven har nya Edge en kraftfull och bränslesnål bi-turbo-variant av Fords tvåliters EcoBlue dieselmotor. Den är även utrustad med en ny automatväxellåda med åtta lägen för smidig körning och intelligent fyrhjulsdrift för optimerad väghållning.

Nya Edge har en snyggare styling inifrån och ut, premiumkomfort med massagefunktion i komfortstolar, trådlös laddning för mobila enheter, Fords SYNC 3 kommunikations- och underhållningssystem och en 1000 watt B&O ljudanläggning. Med andra ord, nya Edge är en bil som sticker ut – på helt rätt sätt.

    Dela artikel

Aktuellt

Senaste numret av Nytt från din Fordhandlare

Nu finns senaste numret av Nytt från din Fordhandlare att läsa.

Läs mer

Familjen i farten väljer Mondeo

Med småbarn och hus på landet kan rätt bil vara pusselbiten som får vardagen att gå ihop.

Läs mer
Alla nyheter