Körglädje, komfort och nollutsläppskapacitet

Ford Tourneo Custom plug-in hybrid är skapad för framtiden. Du kan köra upp till 50 kilometer bara på elkraft och hela 500 kilometer med hjälp av EcoBoost-motorn.
– Med sina innovativa lösningar ger den här bilen både ägare och förare många fördelar, säger Hans Schep, chef för Ford Transportbilar i Europa.

FORD TOURNEO CUSTOM PLUG­IN HYBRID är en minibuss med flera fina egenskaper. Framhjulen på modellen drivs uteslutande av en elmotor medan Fords prisbelönade 1,0-liters EcoBoost-bensinmotor finns tillhands vid längre resor.
– Kombinationen av nollutsläppskapacitet och långa körsträckor gör det möjligt att köra i så kallade miljözoner som finns i vissa städer – samtidigt som du kan transportera dig längre sträckor, säger Hans.

FORD SATSAR MOT ATT LEVERERA en av de mest omfattade flottorna med elektrifierade fordon. Tourneo Custom Plug-In Hybrid är en av de första modellerna inom ramen för denna satsning. Framöver kommer samtliga bilar som rullar ut – allt från Fiesta till Transit – finnas som mild-hybrider, fullhybrider, plug-in-hybrider eller hel-elektriska alternativ.

Tourneo Custom Plug-In Hybrid är designad för att minimera mängden utsläpp men också för att leverera körglädje och komfort. Fords underhållningssystem SYNC 3 med en 8-tums pekskärm eller FordPass Connect on-board som möjliggör Wi-Fi-uppkoppling för upp till tio enheter är bara två exempel.

    Dela artikel

Aktuellt

Nytt från din Fordhandlare – Nr 1 2020

Nu finns senaste numret av Nytt från din Fordhandlare att läsa.

Läs mer

En ny generation galopperar in i framtiden

För första gången sedan 1965 lanserar Ford en helt ny Mustang-modell.

Läs mer
Alla nyheter