Körglädje, komfort och nollutsläppskapacitet

Ford Tourneo Custom plug-in hybrid är skapad för framtiden. Du kan köra upp till 50 kilometer bara på elkraft och hela 500 kilometer med hjälp av EcoBoost-motorn.
– Med sina innovativa lösningar ger den här bilen både ägare och förare många fördelar, säger Hans Schep, chef för Ford Transportbilar i Europa.

FORD TOURNEO CUSTOM PLUG­IN HYBRID är en minibuss med flera fina egenskaper. Framhjulen på modellen drivs uteslutande av en elmotor medan Fords prisbelönade 1,0-liters EcoBoost-bensinmotor finns tillhands vid längre resor.
– Kombinationen av nollutsläppskapacitet och långa körsträckor gör det möjligt att köra i så kallade miljözoner som finns i vissa städer – samtidigt som du kan transportera dig längre sträckor, säger Hans.

FORD SATSAR MOT ATT LEVERERA en av de mest omfattade flottorna med elektrifierade fordon. Tourneo Custom Plug-In Hybrid är en av de första modellerna inom ramen för denna satsning. Framöver kommer samtliga bilar som rullar ut – allt från Fiesta till Transit – finnas som mild-hybrider, fullhybrider, plug-in-hybrider eller hel-elektriska alternativ.

Tourneo Custom Plug-In Hybrid är designad för att minimera mängden utsläpp men också för att leverera körglädje och komfort. Fords underhållningssystem SYNC 3 med en 8-tums pekskärm eller FordPass Connect on-board som möjliggör Wi-Fi-uppkoppling för upp till tio enheter är bara två exempel.

    Dela artikel

Aktuellt

Senaste numret av Nytt från din Fordhandlare

Nu finns senaste numret av Nytt från din Fordhandlare att läsa.

Läs mer

Med Ford genom livet

Kjell föll pladask för Anglia.

Läs mer
Alla nyheter